top of page

Reality

rozvoj provozoven-8.jpg

    Rozvoj provozoven    

Celá skupina JLV neustále hledá vhodné lokality k otevření svých provozoven značky PONT, BIO POINT, MINIT, Burger King, bageterie Pappata, Momento Café a restaurace Momento. Pokud disponujete prostory splňující požadavky konkrétního konceptu a máte zájem získat spolehlivého a solventního partnera, neváhejte a kontaktujte nás na e-mailové adrese : development@jlv.cz
png-clipart-quotation-marks-in-english-computer-icons-comma-linkedin-blue-angle-thumbnail_

Naše společnost dále nabízí k pronájmu kanceláře a nebytové prostory v sídle společnosti na Praze 4.

Lokalita: ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, nemocnice, letiště, centra měst, administrativní budovy.

Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, možnost VZT, slaboproud, místo na odpady.

Požadavky na sítě: elektro: min. požadovaný příkon 35 kW /

Vodovod: 100 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.

 

Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.

Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.

Označení provozovny: možnost umístění loga PONT na provozovnu a okolí a umístění venkovního označení prodejního místa SAZKA včetně venkovní antény.

 

PONT (prodejna potravin)

Požadavky na prostor: nebytový prostor o minimální výměře 60 m2 maximálně 150 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná výloha i vstup z ulice, dobrá viditelnost. Možnost bezbariérového přístupu. Preferujeme umístění na rohu ulic.

1.png

Lokalita: možnost umístění v méně frekventované lokalitě, ale s dobrou dostupností od frekventovaných míst do vzdálenosti 30 m. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, nemocnice, letiště, centra měst, administrativní budovy.

Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud, místo na odpady.

Požadavky na sítě: elektro: min. požadovaný příkon 20 kW / Vodovod: 40 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.

Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.

Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.

Označení provozovny: možnost umístění loga Bio Point na provozovnu a okolí.

BIO POINT (Zdravá výživa)

Požadavky na prostor: nebytový prostor o minimální výměře 45 m2 maximálně 100 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná výloha i vstup z ulice. Možnost bezbariérového přístupu.

3.png

Lokalita: Ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, obchodní centra, nemocnice, centra měst.

Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud, místo na odpady.

Požadavky na sítě: Elektro: min. požadovaný příkon 25 kW / Vodovod: 40 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.

 

Doba podnájmu: minimálně 3 roky s případnou opcí.

Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.

Označení provozovny: možnost umístění loga MINIT na provozovnu a okolí.

MINIT (rychlé občerstvení)

Požadavky na prostor: Nebytový prostor o minimální výměře 20 m2 maximálně 35 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná možnost řešení pultového prodeje do frekventovaného místa.

Návrh bez názvu.png

Lokalita: Ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, obchodní centra, nemocnice, centra měst.

Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud.

Požadavky na sítě: el. energie 230 V, cca 90 kWh/den, jistič 3x 32 A, odvětrávání - možnost vývodu odvětrávání (možnost toto vybudovat), slaboproud - telefonní přípojka.

Doba podnájmu: minimálně 3 roky s případnou opcí.

Zásobování: samostatný přístup pro zásobování, avšak může být za určitých podmínek řešen z prodejního prostoru.

Obvyklé vybavení: ohřev TUV, pokladní HW, skladové lednice, skladová mraznička, osvětlení provozovny, chladící vitrína, výrobník tep. nápojů, výrobník stud. nápojů, pracovní stůl chlazený, příruční lednice výroby, rozpékací pec, roleta - otevírá celou prodejní část (pult).

BAGETERIE PAPPATA

Požadavky na prostor: Nebytový prostor o minimální výměře 25 m2 maximálně 50 m2. Provozovna má prodejní část a zázemí, dispozice dle konkrétního prostoru. sociální zázemí a WC není nutné - nutno zajistit oddělené (neveřejné) WC pro prodejní personál (jež lze smluvně dohodnout s provozovateli WC v místě umístění obchodu).

4.png

MOMENTO CAFFE

Požadavky na prostor: nebytový prostor o výměře 40 m2 - 80 m2 (dle možného zázemí pro personál).

Lokalita: ideálně s velkou koncentrací lidí, nádraží, nemocnice, obchodní pasáže. 

Inženýrské sítě: elektro, voda, kanalizace. 

Požadavky na sítě: - elektro: příkon cca 15 kW, jištění 3x25A, voda: denní spotřeba cca 0,169 m3, maximální roční spotřeba Qrok=50m3/rok, slaboproud: 1x telefonní linka (minimálně ADSL, 2 Mbit)

Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.

Zásobování: potřebný příjezd a přístup pro zásobování provozovny.

Odpadky: možnost využití kontejnerů na směsný a tříděný odpad s denním vývozem.

Loga: možnost umístění loga na provozovnu a do okolí.

Požadavky na sítě: elektro: příkon cca 63 kW (bez TUV, topení, chlazení), jištění 3x80A, lapač tuků (dle lokality),
voda: denní spotřeba cca 6m3,
vzduchotechnika: Vp = Vo = cca 6000 m3/h, vytápění, chlazení

Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.

Zásobování: potřebný příjezd a přístup pro zásobování provozovny.

Odpadky: možnost využití kontejnerů na směsný a tříděný odpad s denním vývozem.

Loga: možnost umístění loga na provozovnu a do okolí.

Lokalita: s velkou koncentrací lidí, nádraží, nemocnice, obchodní pasáže. 

MOMENTO RESTAURACE

Požadavky na prostor: nebytový prostor o výměrách: cca 150 m2 pro zákazníky (sezení + wc) + cca 100 m2 zázemí pro přípravu pokrmů.

Inženýrské sítě: elektro, voda, kanalizace. 

Návrh bez názvu (1).png
bottom of page