top of page

V restauračních vozech ČD můžete ochutnat nové sezónnímenu. Zahřeje a potěší výraznými chutěmi

Na paluby restauračních vozů Českých drah vstupuje nová sezóna, která potěší

milovníky poctivé kuchyně i gurmány, kteří vyhledávají výrazné chutě. Podává se

například dančí ragú na víně, koprová omáčka nebo koláč s čokoládovou ganache a karamelizovanými višněmi. Sezónní nabídka je k dostání ve všech vlacích, které nabízejí služby ČD Restaurant se servisem JLV.


ree

Aktuální sezónní nabídka zahrnuje tradičně polévku, hlavní chod včetně vegetariánské varianty a dezert. Tentokrát kuchaři vsadili na poctivou kuchyni a výrazné chutě. V jídelním lístku ode dneška najdete zelnou polévku s klobásou a zakysanou smetanou, dančí ragú na víně s kořenovou zeleninou a bramborovo-

celerovým pyré, a jako sladkou tečku na závěr nabízíme koláč s čokoládovou ganache a karamelizovanými višněmi. Vegetariánská varianta hlavního chodu nabídne českou klasiku – koprovou omáčku s vejci a pečenými bramborami Grenaille.


Společnost JLV, která ve vlacích ČD zajišťuje catering, připravila nové menu ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů České republiky. Sezónní nabídka je několikrát ročně obměňuje, takže i pravidelní cestující mohou stále objevovat nové chutě.


ree

Nové sezónní menu:


Polévka:

Zelná polévka s klobásou a zakysanou smetanou


Hlavní chod:

Dančí ragú na víně s kořenovou zeleninou a bramborovo-celerovým pyré


Hlavní chod vege:

Koprová omáčka s vejci a pečenými bramborami Grenaille


Dezert:

Koláč s čokoládovou ganache a karamelizovanými višněmi


Sezonní menu doplňuje stálý jídelní lístek, k dostání tak zůstávají oblíbené stálice, jako např. svíčková na smetaně, smažený kuřecí řízek nebo snídaňová nabídka.

 
 

© 2010-2025 JLV, a.s., Chodovská 228/3, Praha 4, Česká republika

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
JLV_Logo_s_dovetkem.png
bottom of page