top of page

Nové menu ČD Restaurant od 4. 10.!

Podzim a zima jsou nejpoetičtějším obdobím pro cestování vlakem. Ať už z okna sledujete barevnou hru podzimních lesů ozářenou nízkým sluncem, nebo si vychutnáváte tichou majestátnost zasněžené krajiny ubíhající kolem, naším posláním je ještě umocnit dojem této idylické pohlednice za okny jídelního vozu. Nebo Vás naše nabídka naopak povznese na duchu v případě, že počasí venku idylu nepřipomíná.


Co Vám jistě zavoní bude naše sezónní menu pro sychravější část roku připravené ve spolupráci s Národním týmem Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Jídla hrající na talíři stejnými barvami jako podzim za okny, s typicky českými ingrediencemi a ozvláštněná prvky moderní gastronomie, za které naše kuchařská reprezentace sbírá světová ocenění.


S přáteli pak ještě chvíli poseďte u výborné kávy, zavzpomínejte na letní zážitky s nabídkou speciálního kraftového piva, které pro nás vaří pivovar Chroust, nebo si jen tiše vychutnejte podzimní melancholii s ovocnými tóny vína Kerner oceněným i v New York Times.


Pokud dnes zrovna nemáte čas vychutnávat atmosféru a kochat se krajinou, vydejte se s námi příště jídelním vozem například z Prahy přes Děčín až do Drážďan skrze malebné údolí podél Labe. Drážďanská Vánoční míle – vyhlášené adventní trhy začínající u tamního vlakového nádraží – jsou ideální destinací na jedno i vícedenní výlet s gastro zážitkem v našich jídelních vozech.


Nebo s námi vyrazte na jih přes Vídeň do Grazu a nechte se uchvátit majestátností dunajské metropole a trasou přes Semmering s dechberoucími scenériemi zasněžených horských hřebenů.


Ať už cestujete za zážitky, nebo jste se jen přišli osvěžit, děkujeme vám, že cestujete s námi.


Šťastnou cestu a dobrou chuť!


Nové menu najedete na jidelnivozy.cz


837 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page