Tiskový servis

Jaro už je za dveřmi a s ním přichází i spousta zdravé inspirace do kuchyně. V dubnovém vydání časopisu F.O.O.D. se podíváme na polévky jako na životabudiče, varianty chutných nádivek, velikonočního beránka a lahůdky, kterými ohromíte své blízké. Připravili jsme ale i originální tipy a recepty na zeleninový týden. Spousta zajímavého čtení pro ty,...

Co nás koncem zimy postaví zaručeně na nohy? Jak chutně zkombinovat zelené saláty a jak nechat správně naklíčit zdravé výhonky a semínka? Proč je mrkev superhrdinka a jak na klasiku, mleté maso? A kde mají nejlepší pizzu Napoletanu? To vše a mnohem více se dozvíte v březnovém vydání časopisu F.O.O.D., nyní se zvýhodněnou nabídkou předplatného a...

První letošní sezónní nabídka ČD Restaurant (začíná na spojích 26.2.) je výběrem z nejúspěšnějších pokrmů, které se na palubách národního dopravce objevily v nedávné minulosti. Výběr není náhodný - jde o recepty Juniorského národního týmu AKC ČR, po kterých cestující volali a které jim při střídání sezónních nabídek nejvíce chyběly. Znovu si tak...

Jídla drsných horalů, vyhlášené hotelové kuchyně podle Lukáše Hejlíka, recepty na sladké dobroty pro zimní dny, večeře nad mapou Evropy, to vše a mnoho dalšího naleznete v lednovém F.O.O.D.u. Tentokrát se skvělou nabídkou ročního předplatného za 568 Kč a k tomu dárek - litinová pánev od Avenberg v hodnotě 999 Kč. Koupíte na novinových stáncích nebo...

Společnost COMENIUS letos udělovala ceny "ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH" již po dvacáté čtvrté. Jedná se o prestižní cenu pro nejlepší společnosti působící na českém trhu, které dlouhodobě dosahují mimořádných hospodářských výsledků, pozitivně ovlivňují podnikatelské prostředí a obor, ve kterém podnikají. Ceny jsou již tradičně udělovány ve Španělském...

Společnost JLV se již 60 let stará o chuťové buňky cestujících v jídelních vozech, především na hlavních dálkových linkách směřujících do Německa, Rakouska či Maďarska. Právě u příležitosti tohoto jubilea se zrodil nápad sepsat historii stravování a ubytovacích služeb ve vlacích. Publikace "Gastronomie na kolejích" přináší na 272 stranách desítky...

Jak si doma uvařit pravou Asii prozradí listopadové číslo časopisu F.O.O.D. Nabízí recepty, které jsou snadnější, než si myslíte, a provede vás mladými vietnamskými bistry, kde je radost pojíst i pobýt. Ze sezonních českých surovin hraje hlavní roli dýně nasladko i naslano, z trouby si můžete vytáhnout voňavý crumble či hruškový koláč s mandlovou...

Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením Burger King otevírá novou pobočku na Masarykově nádraží v Praze. Cestující se tak budou moci zastavit třeba na legendární Whopper nebo na další prémiové na ohni grilované burgery.