Tiskový servis

Jak si doma uvařit pravou Asii prozradí listopadové číslo časopisu F.O.O.D. Nabízí recepty, které jsou snadnější, než si myslíte, a provede vás mladými vietnamskými bistry, kde je radost pojíst i pobýt. Ze sezonních českých surovin hraje hlavní roli dýně nasladko i naslano, z trouby si můžete vytáhnout voňavý crumble či hruškový koláč s mandlovou...

Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením Burger King otevírá novou pobočku na Masarykově nádraží v Praze. Cestující se tak budou moci zastavit třeba na legendární Whopper nebo na další prémiové na ohni grilované burgery.

Nechte se pozvat mladými hvězdami české gastronomie a ochutnejte jejich originální recepty! Sezónní nabídky ČD Restaurant letos připravuje úspěšný Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Podzimní sezóna je v režii Jiřího Eichlera, šéfkuchaře hotelů PECR WELL a PECR DEEP v Peci p. Sněžkou.

Gastronomické projekty pana Maurera jsou vždy pro jeho účastníky sázkou na jistotu. Ať se jedná o již legendární Grand Restaurant Festival, nebo Prague Food Festival a v neposlední řadě samozřejmě i Maurerův výběr, který je jakousi českou variantou světoznámého Michelinského průvodce. Letos poprvé po 13 letech se p. Maurer rozhodl, že nebude...

I druhou letošní sezónní nabídku připravil ČD Restaurant společně s Juniorským národní týmem Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Tentokrát přebírá vařečku TOMÁŠ BOUŠA, chef de partie v Cafe & Restaurant Avantgarde.

Konec roku je pro každého z nás spojen s vánočními svátky. Nové menu ČD Restaurant se proto v rámci oslav 100. výročí vzniku Československa inspirovalo prvorepublikovou sváteční kuchyní. Jedinečnou sváteční atmosféru si můžete užít nejen o Vánocích, ale po celou zimu.

Letošní oslavy 100. výročí Československé republiky vrcholí. Na palubách ČD Restaurant si můžete roční období, ve kterém nový stát vznikl, vychutnat skutečně se vším všudy. Podzim je obdobím specifických plodů, surovin, nálad a vůní. Vydejte se s našimi šéfkuchaři znovu po stopách prvorepublikové kuchyně - tentokrát pod taktovkou podzimu. Zkuste...

Zákazníci obchodů PONT, které na nádražích, v nemocnicích a na jiných frekventovaných místech provozuje společnost JPServis, se mohou těšit na zásadní změnu. Po dvaceti letech dojde k jejich kompletní modernizaci a redesignu. První provozovna podle nového konceptu byla otevřena na vlakovém nádraží v Havlíčkově Brodu. "Postupně bychom rádi kompletně...

Oslava 100. výročí vzniku Československé republiky pokračuje na palubách ČD Restaurant i v letní sezóně. Ochutnat společně s námi můžete další tradiční i pozapomenuté pokrmy, které měli v oblibě naši pradědečkové. I v druhé letošní sezóně se vypravíme do časů první republiky - tentokrát na cestách po nově vzniklém Československu. Cestování nemusí...