Tiskový servis

Jídla drsných horalů, vyhlášené hotelové kuchyně podle Lukáše Hejlíka, recepty na sladké dobroty pro zimní dny, večeře nad mapou Evropy, to vše a mnoho dalšího naleznete v lednovém F.O.O.D.u. Tentokrát se skvělou nabídkou ročního předplatného za 568 Kč a k tomu dárek - litinová pánev od Avenberg v hodnotě 999 Kč. Koupíte na novinových stáncích nebo...

Společnost COMENIUS letos udělovala ceny "ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH" již po dvacáté čtvrté. Jedná se o prestižní cenu pro nejlepší společnosti působící na českém trhu, které dlouhodobě dosahují mimořádných hospodářských výsledků, pozitivně ovlivňují podnikatelské prostředí a obor, ve kterém podnikají. Ceny jsou již tradičně udělovány ve Španělském...

Společnost JLV se již 60 let stará o chuťové buňky cestujících v jídelních vozech, především na hlavních dálkových linkách směřujících do Německa, Rakouska či Maďarska. Právě u příležitosti tohoto jubilea se zrodil nápad sepsat historii stravování a ubytovacích služeb ve vlacích. Publikace "Gastronomie na kolejích" přináší na 272 stranách desítky...

Jak si doma uvařit pravou Asii prozradí listopadové číslo časopisu F.O.O.D. Nabízí recepty, které jsou snadnější, než si myslíte, a provede vás mladými vietnamskými bistry, kde je radost pojíst i pobýt. Ze sezonních českých surovin hraje hlavní roli dýně nasladko i naslano, z trouby si můžete vytáhnout voňavý crumble či hruškový koláč s mandlovou...

Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením Burger King otevírá novou pobočku na Masarykově nádraží v Praze. Cestující se tak budou moci zastavit třeba na legendární Whopper nebo na další prémiové na ohni grilované burgery.

Nechte se pozvat mladými hvězdami české gastronomie a ochutnejte jejich originální recepty! Sezónní nabídky ČD Restaurant letos připravuje úspěšný Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Podzimní sezóna je v režii Jiřího Eichlera, šéfkuchaře hotelů PECR WELL a PECR DEEP v Peci p. Sněžkou.

Gastronomické projekty pana Maurera jsou vždy pro jeho účastníky sázkou na jistotu. Ať se jedná o již legendární Grand Restaurant Festival, nebo Prague Food Festival a v neposlední řadě samozřejmě i Maurerův výběr, který je jakousi českou variantou světoznámého Michelinského průvodce. Letos poprvé po 13 letech se p. Maurer rozhodl, že nebude...

I druhou letošní sezónní nabídku připravil ČD Restaurant společně s Juniorským národní týmem Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Tentokrát přebírá vařečku TOMÁŠ BOUŠA, chef de partie v Cafe & Restaurant Avantgarde.