Tiskový servis

Vychutnejte říjnové vydání časopisu F.O.O.D., které je plné podzimní inspirace, voňavých receptů a skvělých tipů na pokrmy. Varianty dýňových jídel, vydatné krémové zeleninové polévky nebo pečené masové pokrmy s ovocem? A jak na skvělou domácí bábovku nebo jak nápaditě připravit snídaně či svačinky pro děti? To vše a mnohem více naleznete v novém...

Zářijový F.O.O.D. vám přináší piknikovou atmosféru letních dní. Je nabitý recepty na lehké pokrmy, jako jsou wrapy, saláty a dipy, ale i skvělé limonády. Dále zde najdete tipy na chutná jídla s sebou do práce, manuál na konzervaci hub, jak na skvělé buchty na plech nebo jak vykouzlit delikátní francouzskou cibulačku. To vše a mnohem více naleznete...

Srpnový F.O.O.D. je věnovaný prázdninám a pochutnávání si na čerstvém ovoci a zelenině. Je také plný receptů a tipů na pokrmy, které lze jednoduše připravit na letních a dovolenkových chatách a chalupách. Nebo byste rádi zkusili nějaká nová více exotická jídla? Co takhle poke bowl s marinovaným lososem, tacos s halloumi sýrem nebo snad krevety na...

S příchodem třešní začínají prázdniny a my jsme si pro vás připravili šťavnaté vydání časopisu F.O.O.D.!

Grilovací sezóna s přáteli pomalu začíná a my vám přinášíme spoustu zajímavých tipů na zpříjemnění této oblíbené aktivity. Jak na dokonalý domácí burger či steak jako od profíka? Jak připravit nejlepší marinády na maso a super retro pomazánky k pečivu? Jahodová sezóna začíná, inspirujte se chutnými dezerty a drinky! To vše a mnohem více v červnovém...

Jaro už je za dveřmi a s ním přichází i spousta zdravé inspirace do kuchyně. V dubnovém vydání časopisu F.O.O.D. se podíváme na polévky jako na životabudiče, varianty chutných nádivek, velikonočního beránka a lahůdky, kterými ohromíte své blízké. Připravili jsme ale i originální tipy a recepty na zeleninový týden. Spousta zajímavého čtení pro ty,...

Co nás koncem zimy postaví zaručeně na nohy? Jak chutně zkombinovat zelené saláty a jak nechat správně naklíčit zdravé výhonky a semínka? Proč je mrkev superhrdinka a jak na klasiku, mleté maso? A kde mají nejlepší pizzu Napoletanu? To vše a mnohem více se dozvíte v březnovém vydání časopisu F.O.O.D., nyní se zvýhodněnou nabídkou předplatného a...

První letošní sezónní nabídka ČD Restaurant (začíná na spojích 26.2.) je výběrem z nejúspěšnějších pokrmů, které se na palubách národního dopravce objevily v nedávné minulosti. Výběr není náhodný - jde o recepty Juniorského národního týmu AKC ČR, po kterých cestující volali a které jim při střídání sezónních nabídek nejvíce chyběly. Znovu si tak...