ŠÉFKUCHAŘ - MANAŽER PROVOZU (HPP)

Pro samoobslužnou restauraci v novém business centrum na Praze 4 hledáme kandidáta na pozici šéfkuchař / manažer restaurace. 

Vítězný uchazeč bude odpovědný za bezproblémový provoz restaurace, motivovaný tým, dobré jídlo a spokojenost zákazníků.

Požadavky:

  • Předchozí zkušenosti z velkokapacitního gastronomického provozu
  • Zkušenosti se stravováním více než 1000 osob
  • Znalost problematiky závodního stravování výhodou
  • Schopnost řídit středně velký kolektiv zaměstnanců (25 pracovníků)
  • Velmi dobré komunikační schopnosti
  • Dostatek invence a profesní kreativity pro zajištění atraktivního denního stravování (po - pá)
  • Manažerské dovednosti
  • Orientace v ekonomice provozu
  • Znalost práce na PC (excel, word, outlook)
  • Hlavní odpovědnosti a kompetence:
  • Zajištění spokojenosti zákazníků
  • Odpovědnost za ekonomické výsledky střediska
  • Komplexní provozní řízení střediska
  • Operativní řešení personálních záležitostí
  • Motivování týmu

Nabízíme:

  • Řízení zaběhnuté a úspěšné restaurace
  • Pravidelná pracovní doba po - pá
  • Možnost ovlivnit gastronomickou nabídku
  • Odpovědnou a důležitou práci
  • Odborné gastronomické vzdělávání a manažerské kurzy
  • Zázemí stabilní společnosti z mnohaletou tradicí

Vaše životopisy zasílejte na: job@jlv.cz