ŠÉFKUCHAŘ (HPP)

Pro samoobslužnou restauraci na Praze 4 hledáme kandidáta na pozici šéfkuchaře.

Požadavky:

  • Předchozí zkušenosti z velkokapacitního gastronomického provozu
  • Zkušenosti se stravováním více než 1000 osob
  • Znalost problematiky závodního stravování výhodou
  • Schopnost řídit středně velký kolektiv zaměstnanců (15 pracovníků)
  • Velmi dobré komunikační schopnosti
  • Dostatek invence a profesní kreativity pro zajištění atraktivního denního stravování (po - pá, 40 hod. týdně)
  • Manažerské dovednosti
  • Znalost práce na PC (word, outlook)

Hlavní odpovědnosti a kompetence:

  • Zajištění spokojenosti zákazníků
  • Tvorba týdenního menu
  • Objednávání surovin
  • Komunikace s dodavateli
  • Odpovědnost za ekonomické výsledky kuchyně
  • Odpovědnost za skladové hospodářství
  • Operativní řešení personálních záležitostí
  • Motivování týmu

Nabízíme:

  • Řízení kuchyně zaběhnuté a úspěšné restaurace
  • Pravidelná pracovní doba po - pá, 40 hod. týdně
  • Vánoční odměna
  • 5 týdnů dovolené
  • po roce příspěvek na penzijní připojištění 300 - 800 Kč
  • Možnost ovlivnit gastronomickou nabídku
  • Odpovědnou a důležitou práci
  • Odborné gastronomické vzdělávání a manažerské kurzy
  • Zázemí stabilní společnosti s mnohaletou tradicí

Kontakt: Miroslav Černý, tel. 607 049 684

E-mail: job@jlv.cz

Zašlete nám svůj PROFESNÍ ŽIVOTOPIS.
Pokud se Vám do 10 pracovních dnů neozveme, bude to znamenat, že jsme dali přednost jiným uchazečům.

Vaše životopisy zasílejte na: job@jlv.cz