top of page

Jarní sezónní nabídka ČD Restaurant od 15.2.

Pečlivě vybraná jídla a nápoje si můžete vychutnat v příjemném prostředí našich vozů kdykoliv – ať už padá venku sníh, nebo naopak svítí sluníčko. Za chladného počasí jistě uvítáte novou polévku -  česnekovou s bramborem, krutony a sýrem.

Hlavním chodům v jídelním lístku ale  kraluje pečené králičí stehno na zelenině s bramborovými špalíčky, které skvěle doplní pohled na probouzející se jaro, a pokud byste snad hledali k obědu či večeři bezmasou variantu, doporučíme kukuřičné placky s čedarem a salátkem z fazolových lusků doplněné řepným dipem. Na své si však u nás přijdou i vegani, kteří si mohou vybrat rovnou ze dvou novinek stálé nabídky. Máte chuť vyzkoušet lehký salát z bulguru a čočky se zeleninou a sušenými rajčaty, nebo vyhraje sendvič s pečenou zeleninou a plátkem s chutí čedaru?


Složení nové sezónní nabídky najdete zde:


Polévka

Česneková polévka s bramborem a krutony se sýrem


Hlavní chod

Pečené králičí stehno na zelenině, bramborové špalíčky


Hlavní chod (vege)

Kukuřičné placky s čedarem, salát z fazolových lusků a řepný dip


Dezert

Dýňové lívance s borůvkovou omáčkou a zakysanou smetanou

105 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page