top of page

Jak chutná zima v ČD Restaurant

Jelikož je právě za okny s největší pravděpodobností počasí, jež má do letní bezstarostnosti daleko, připravili jsme pro Vás, ve spolupráci s kuchařskými mistry z AKC ČR, nabídku ryze zimní. Jejím úkolem je, aby Vás nejen chuťově potěšila, ale abyste též vystupovali v lepším rozmaru, než jste do vlaku nastoupili. Do této ambiciózní výzvy vstupujeme v první řadě s tradiční jihočeskou polévkou spojující výrazné chutě kopru a hub do výtečné a syté kombinace.


Kulajda k zimě patří stejně jako sníh k Ladovým obrázkům, kdy jindy si na ní pochutnat. Za tahouna zimní nabídky bychom si ovšem dovolili sebevědomě označit náš guláš z divokého prasete se špekovými knedlíky, nakládanou zeleninou a cibulí. Pivomilci jej možná rádi zapijí naším novým speciálem, který pro Vás s obvyklou porcí lásky k řemeslu připravil pivovar Chroust – ptejte se po čtrnáctistupňové UNION Hazy IPA, svrchně kvašeném potěšení na dlouhé večery. Pomyslným přechodem od podzimu k zimě nejen pro vegetariány jsou bramborové špalíčky s dýňovou omáčkou a sýrem s modrou plísní, a pokud byste rádi i něco sladkého, zkuste dezert v podobě švestkového crumble. Možná jste se ale přišli jen zahřát, v tom případě zvažte další dvě novinky na poli nápojů – populární Chai Latte či svařák, které Vám náš personál rád připraví, stejně jako cokoliv z naší stálé nabídky.


Chutnou zimu Vám srdečně přeje Vaše JLV.




66 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page