Nová sezónní nabídka ČD Restaurant – Podzim v Lánech

29.08.2018

Letošní oslavy 100. výročí Československé republiky vrcholí. Na palubách ČD Restaurant si můžete roční období, ve kterém nový stát vznikl, vychutnat skutečně se vším všudy. Podzim je obdobím specifických plodů, surovin, nálad a vůní. Vydejte se s našimi šéfkuchaři znovu po stopách prvorepublikové kuchyně - tentokrát pod taktovkou podzimu. Zkuste například pečené kachní stehno na karamelizované cibuli s jablky - vítězný pokrm hlasování profesionálů v rámci letošního Taste of Travel na veletrhu WTCE v Hamburku. Nebo si dopřejte švestkový knedlík s medovou zakysanou smetanou, další klasiku naší staročeské kuchyně. Pro milovníky bezmasých pokrmů jsme připravili opečený černý kořen s krémovou pažitkovou omáčkou a bramborovými špalíčky. Černý kořen je méně známou zeleninou, jejíž chuť vás ale příjemně překvapí.

Přisedněte společně s námi ke stolu plnému podzimních dobrot a ochutnejte co všechno mohlo být součástí "prezidentského" menu třeba na zámku v Lánech. Cesta podzimní krajinou vám bude zaručeně chutnat!

Novou sezónní nabídku najdete na palubách ČD Restaurant od 29. srpna.