Jarní chutě v ČD RESTAURANT

03.04.2013

JARNÍ CHUTĚ V ČD RESTAURANT

Nové sezonní pokrmy vstupují do jídelních vozů, bistrovozů a bister v SC Pendolino.

Před pár týdny se opět sešel tým kuchařů s šéfkuchařem ČD Restaurant Jiřím Králem (Československý svaz kuchařů v Praze), aby připravili cestujícím na mezinárodních spojích a v SC Pendolino nové, jarem podtržené pokrmy.

Jarní nabídka už od 3.4.2013 cestujícím ve spojích ČD, a.s. (jejím výhradním catererem je společnost JLV, a.s.) tak přinese například: kuřecí stehno s jarní nádivkou, bramborami na másle a tomatovým salátem, jarní míchaný salát s chřestem a vejcem nebo jablečný koláč s rebarborovou omáčkou. To je jen výběr pokrmů z nové, jarní nabídky.

"Vyvážená energetická hodnota pokrmů s vyšším obsahem vitamínů, stálá a nepřetržitě kontrolovaná čerstvost surovin, kvalita zpracování a v neposlední řadě i vysoká erudovanost našeho personálu tak posunuje mantinely ČD Restaurant zase o něco dál. V letošní jarní nabídce jsme se ještě více řídili její pestrostí a důraz stále klademe na potraviny z tuzemských farem, zpracované podle přísných zásad pro co největší zachování jejich nutriční a chuťové kvality" doplnil informace k aktualizaci nabízených pokrmů nabízených JLV, a.s. Petr Hubáček, produktový manažer společnosti.

I na jaře si nabídka ČD Restaurant přitom drží atraktivní ceny. Jídelní vozy, bistro vozy a bistra v SC Pendolino (provozované JLV, a.s.) tak díky tomu zvou na obědové menu (na území České republiky) již od 139 Kč. Nabídka minutek startuje na částce 159 Kč a na tradiční tuzemské svíčkové si pochutnáte za jedinečných 129 Kč.

Těšíme se na všechny cestující a věříme, že jim ČD Restaurant i její jarní nabídka opět udělá radost.