Tiskové zprávy JLV, a.s. / Napsali o nás

Tiskové zprávy JLV, a.s.

 

15. 2. 2017 Hitparáda dobrot z kuchyně JLV

Výběr toho nejlepšího z uplynulých sezón servíruje JLV v jídelních a bistrovozech Českých drah od 15. února. V jarním menu najdou cestující své oblíbené hitovky, zejména z domácí kuchyně.  celá tisková zpráva.

————————–

2. 11. 2016 Menu s vůní sváteční pohody

Zlátnoucí listí, dešťové kapky či krajinu jiskřící sněhem je nejlepší pozorovat z pohodlí jídelního vozu vlaků Českých drah. A když vám k tomu personál JLV naservíruje horký dýňový krém s máslovými krutony nebo telecí loupanou plec dušenou v mrkvi s opečenými bramborovými noky, změní se i běžná cesta v nevšední zážitek.  celá tisková zpráva.

————————–

2. 8. 2016 „Festival chutí“ ve vozech ČD Restaurant začíná v srpnu a v nabídce jsou i pokrmy bez lepku

Čerstvá zelenina, ovoce a houby jsou základem nové sezónní nabídky, kterou pro své zákazníky připravil tým kuchařů společnosti JLV. Nové menu bylo opět připraveno pod taktovkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR a již tradičně se ponese v duchu lehkých a zdravých pokrmů z čerstvých surovin. Ochutnat můžete už 3. srpna. celá tisková zpráva.

————————–

30. 3. 2016 Nová smlouva o poskytování gastronomických služeb ČD

V listopadu minulého roku vypsaly České dráhy, a.s. výběrové řízení na gastronomické služby v rámci denní dopravy kolejového provozu. Vítězem a smluvním provozovatelem služeb na příštích 6 let, se stala společnost JLV, a.s. České dráhy kladly v kritériích výběrového řízení velký důraz na kvalitu a rozšíření gastronomického servisu cestujícím. Zákazníkům ČD tak nový kontrakt se společností JLV přinese kvalitní kuchyni v podání týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR zpestřenou o tematické sezónní nabídky. Cestující se mohou dále těšit například na širší paletu bonusového občerstvení pro I. třídu či rozšíření služeb mimo jídelní a bistro vůz.

………………………..

26. 1. 2016 – Nová sezóna 2016 – Pocta české kuchyni

Ochutnejte českou kuchyni z kvalitních domácích surovin. Od 27. ledna si v jídelních a bistrovozech Českých drah můžete vybrat z nového menu pro aktuální sezonu 2016, které pro Vás připravil tým šéfkuchaře ČD Restaurant Martina Jiskry. celá tisková zpráva.

………………………..

9. 12. 2015 – Vařečku ve vozech ČD Restaurant přebírají kuchaři z Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Zákazníci jídelních vozů a bistrovozů ve vlacích Českých drah se mohou od zimní sezony 2016 těšit na další novinky. Menu platné od 20. ledna pro ně již nyní připravuje Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Její tým přebírá štafetu po šéfkuchařích Československého svazu kuchařů v Praze, kteří ji úspěšně nesli celých pět let. celá tisková zpráva.

………………………..

23.06.2015 – Letní pokrmy ve vozech ČD Restaurant budou lehké a vyvážené

V každém ročním období přicházejí kuchaři JLV s novou sezonní nabídkou pokrmů pro vozy ČD Restaurant. Využívají přitom zejména čerstvé, domácí suroviny. V létě to bude zelenina v nevšedních kombinacích s kvalitním masem. Nové recepty můžete vyzkoušet na palubě dálkových spojů Českých drah od 24. června… celá tisková zpráva.

………………………..

02.04.2015 - „HappyHours“ v modrých railjetech jsou delší, nižší ceny ode dneška platí mezi Prahou a Vídní

Modré railjety Českých drah mezi Prahou a Grazem nabízí zákazníkům nejen vysoký standard cestování, ale díky gastronomickým službám v bistrovozech šíří také dobré jméno poctivé české kuchyně. „Snažíme se nabízet vysokou kvalitu pokrmů za dobrou cenu. Právě proto jsme zavedli ve vybraných časech slevu HappyHours,“vysvětluje ředitel pro obchod a marketing akciové společnosti JLV Jan Valeš.„… celá tisková zpráva.

………………………..

18.09.2014 - Stravujte se zdravě i při cestování vlaky Českých drah

Zimní menu jídelních vozů a bistrovozů ve vlacích Českých drah navrhli šéfkuchaři Československého svazu kuchařů v Praze jako lehké a racionální s důrazem na zdravou a nízkokalorickou stravu. Navíc je nově u všech pokrmů uvedena jejich nutriční hodnota a obsah možných alergenů. Zákazníci se tak nemusejí sami pídit po hodnotách cukrů, tuků a bílkovin. Vyvážená a zdravá jídla ocení rodiče s dětmi i diabetici.
„… celá tisková zpráva.

………………………..

18.09.2014 – RESTAURAČNÍ VOZY LÁKAJÍ NA PODZIMNÍ MENU

Podzimní chutě a vůně proniknou od října do kuchyní jídelních vozů ve spojích Českých drah.
Šéfkuchař Jiří Král připravil pro zákazníky neodolatelnou nabídku kulinářských specialit s příchutí
zralých jablek, hrušek a perníku… celá tisková zpráva.

………………………..

06.09.2014 – NOVÉ ŠKOLICÍ CENTRUM PRO POSÁDKY JÍDELNÍCH VOZŮ JLV

Dlouholeté zkušenosti v oblasti zajišťování gastronomického servisu ve vlacích budou pracovníci
akciové společnosti JLV předávat svým kolegům v novém školicím centru, které firma ve svém
pražském sídle otevřela v září. Využívat ho bude především pro… celá tisková zpráva.

………………………..

14.06.2014 – ZÁKAZNÍCI JÍDELNÍCH VOZŮ VÍCE EXPERIMENTUJÍ, GULÁŠ
VYTLAČUJÍ SEZÓNNÍ SPECIALITY

Gastronomické služby ve vlacích se v posledních letech výrazně mění. Lepší je kvalita
servisu i samotných pokrmů. Sezónní obměny menu motivují zákazníky k vyšší
spotřebě a hlavně k experimentování. Ve srovnání s loňským rokem tak stevardi JLV
za první pololetí roznesli o 15 % více hlavních jídel… celá tisková zpráva.

………………………..

23.03.2014 – KÁVA STARBUCKS JIŽ I V PENDOLINU

V posledním lednovém týdnu společnost JLV, a. s., provozující jídelní a lůžkové služby ve
vozech ČD, a.s., oficiálně potvrdila uzavření dohody o spolupráci s americkým kavárenským
řetězcem Starbucks. Cestující vlakových souprav SC Pendolino si tak během své cesty
budou moci vychutnat celosvětově proslulou kávu již v dubnu tohoto roku… celá tisková zpráva.

………………………..

03.07.2013 - Letní sezonní nabídka v ČD RESTAURANT

Vychutnejte si léto na palubě jídelních a bistro vozů Českých drah.

Jedněmi z významných osobností podílejících se na nabídce pokrmů v projektu ČD Restaurant jsou mistři šéfkuchaři Jiří Král a Jaroslav Sapík. Spolu s týmem spolupracovníků z Českého svazu kuchařů v Praze pro každou sezónu připravují nové, specifické menu. Letos si tak od 3. července mohou cestující na mezinárodních spojích, v D1 expresech a v SC Pendolino pochutnat například na delikatesách v podobě … celá tisková zpráva.

………………………..

03.04.2013 - Jarní chutě v ČD RESTAURANT

Před pár týdny se opět sešel tým kuchařů s šéfkuchařem ČD Restaurant Jiřím Králem (Československý svaz kuchařů v Praze), aby připravili cestujícím na mezinárodních spojích a v SC Pendolino nové, jarem podtržené pokrmy.

Jarní nabídka už od 3.4.2013 cestujícím ve spojích ČD, a.s. (jejím výhradním catererem je společnost JLV, a.s.)  tak přinese například: kuřecí stehno s jarní nádivkou ... celá tisková zpráva.

………………………..

21.02.2013 - Další PONT Market otevřen v Ústí nad Labem

Na prodejny PONT Market můžeme narazit zejména na významných vlakových nádražích po celé České republice, ale nejen tam. Svůj servis nabízí i v nemocnicích, business centrech nebo na UAN Praha-Florenc. Koncept tzv. convenience store s touto značkou se ukazuje jako velmi úspěšný. Zákazníci si k němu rychle našli cestu a třeba na zmíněných železničních stanicích doslova určují standard, který cestující v dnešní době ... celá tisková zpráva.

………………………..

31.01.2013 – Osvědčené stravovací a retailové služby skupiny JLV, a.s. jsou od 4. 2. 2013 přístupny v dalším významném zdravotnickém zařízení, tentokrát v samém centru Prahy.

Další rozšiřování konceptu řešení veřejných služeb v nemocnicích formou samoobslužného obchodu a restaurace odstartovala v těchto dnech společnost JLV, a.s., jejíž dceřinná společnost JPServis již 8 let úspěšně provozuje pod značkou Pont obdobnou prosperující jednotku ve FN Hradec Králové. „Na straně jedné kvalitní a atraktivní zboží od lízátka přes nejrůznější pochutiny, denní tisk až třeba po zubní kartáček nebo mýdlo, zkrátka vše to, co může potřebovat nejen pacient nebo návštěva, ale i zdravotnický personál, na straně druhé cenově dostupné … celá tisková zpráva.

………………………..

28.01.2013 – „Mňam Vlak“ tentokrát vyjede na jeden den do Brna a na dva dny do Olomouce.

Účastníci čtvrtého ročníku vyhlášeného Grand restaurant festivalu za gastronomií opět vyrazí i po železnici. Loňská novinka nazvaná „Mňam Vlak“ se letos navíc z jednoho spoje rozroste na spoje dva. Už v únoru tohoto roku zamíří speciální „Mňam Vlaky“ z Prahy do Olomouce a do Brna. Přes jejich rozdílné cíle cest ale gurmáni v obou spojích zažijí neopakovatelné chvíle s degustačním menu projektu ČD RESTAURANT a stanou se tak hosty oficiálního caterera ČD, a.s., akciové společnosti JLV… celá tisková zpráva.

………………………..

22.01.2013 – ONLINE objednávky v SC Pendolino

V pondělí 4. 2. 2013 nastává revoluce gastronomického servisu v nejrychlejších českých vlacích SC Pendolino. Výhradní caterer, společnost JLV, a.s., ve spolupráci s dopravcem zavádí novinku, která nemá na železnicích celé Evropy obdobu. Cestující si mohou objednat občerstvení prostřednictvím palubního portálu až na místo, aniž by chodili do bistrovozu nebo čekali na stevarda. Online objednávky plnohodnotných teplých pokrmů s odnosem … celá tisková zpráva.

………………………..

4.12.2012 – Společná tisková konference s ČD, a.s.

Cestující ve spojích Českých drah, kde servis v jídelních vozech, bistrovozech a bistrech již několik let zajišťuje JLV, a.s., v uplynulých 24 měsících zaregistrovali projekt „Nová gastronomie“. Od 10. prosince 2012, s příchodem nového jízdního řádu, se právě „Nová gastronomie“ mění na „ČD Restaurant“. Je to jasný důkaz ještě užšího propojení dopravce (ČD, a.s.) se svou výhradní catererovou servisní společností (JLV, a.s.). Nyní budou všechny aktivity kolem „chutí a vůní s nimi spojených“ vystupovat jednotně … celá tisková zpráva.

Starší tiskové zprávy najdete na našem starším webu ZDE.

 
 
 
 

Novinky

Prázdninové číslo časopisu F.O.O.D. Prázdninové číslo časopisu F.O.O.D.

Nechte se zlákat letními prázdninami a upečte si ty nejlepší ovocné koláče. Zpracujte úrodu ze zahrady, ať už to budou třešně, cukety, rybíz nebo okurky.

Čtěte více...
Více se o aktuálním dění dozvíte ZDE
 
 
 
 
úvodní strana / o společnosti / produktové stránky / dceřiné společnosti / reality / tiskový servis / kariéra / kontakty

Provozovatel: JLV, a.s., Chodovská 3, 141 00 Praha 4, Tel.: +420 271 003 111, E-mail: jlv@jlv.cz, URL: www.jlv.cz