Oddělení realit

Celá skupina JLV neustále hledá vhodné lokality k otevření svých provozoven značky PONT, BIO POINT, Fornetti Caffé, Burger King, bageterie Pappata, Momento Café a restaurace Momento. Pokud disponujete prostory splňující požadavky konkrétního konceptu a máte zájem získat spolehlivého a solventního partnera, neváhejte a kontaktujte nás.

Naše společnost dále nabízí k pronájmu kanceláře a nebytové prostory v sídle společnosti na Praze 4. Momentálně jsou všechny nabízené prostory pronajaté.


Požadavky na prostory provozoven:

bk_logo-cmyk-15mm_s-3

BURGER KING

Specifikaci najdete na stránkách dceřiné společnosti BK Team, a.s.

PONT-Market_01-2013-vystrc
PONT (prodejna potravin)

Požadavky na prostor: nebytový prostor o minimální výměře 60 m2 maximálně 150 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná výloha i vstup z ulice, dobrá viditelnost. Možnost bezbariérového přístupu. Preferujeme umístění na rohu ulic.

Lokalita: ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, nemocnice, letiště, centra měst, administrativní budovy.

Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, možnost VZT, slaboproud, místo na odpady.

Požadavky na sítě: elektro: min. požadovaný příkon 35 kW / Vodovod: 100 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.

Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.

Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.

Označení provozovny: možnost umístění loga PONT na provozovnu a okolí a umístění venkovního označení prodejního místa SAZKA včetně venkovní antény.

BioPoint_logo
BIO POINT (Zdravá výživa)

Požadavky na prostor: nebytový prostor o minimální výměře 45 m2 maximálně 100 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná výloha i vstup z ulice. Možnost bezbariérového přístupu.

Lokalita: možnost umístění v méně frekventované lokalitě, ale s dobrou dostupností od frekventovaných míst do vzdálenosti 30 m. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, nemocnice, letiště, centra měst, administrativní budovy.

Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud, místo na odpady.

Požadavky na sítě: elektro: min. požadovaný příkon 20 kW / Vodovod: 40 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.

Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.

Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.

Označení provozovny: možnost umístění loga Bio Point na provozovnu a okolí.

minit
MINIT (rychlé občerstvení)

Požadavky na prostor: Nebytový prostor o minimální výměře 20 m2 maximálně 35 m2. Ideální půdorysný tvar čtverec, obdélník s nepříliš komplikovaným dispozičním řešením. Nutná možnost řešení pultového prodeje do frekventovaného místa.

Lokalita: Ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, obchodní centra, nemocnice, centra měst.

Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud, místo na odpady.

Požadavky na sítě: Elektro: min. požadovaný příkon 25 kW / Vodovod: 40 m3 roční spotřeba / Slaboproud: zavedená telefonní linka.

Doba podnájmu: minimálně 3 roky s případnou opcí.

Zásobování: nutný příjezd a přístup pro zásobování.

Označení provozovny: možnost umístění loga MINIT na provozovnu a okolí.

Pappata_logo
BAGETERIE PAPPATA

Požadavky na prostor: Nebytový prostor o minimální výměře 25 m2 maximálně 50 m2. Provozovna má prodejní část a zázemí, dispozice dle konkrétního prostoru. sociální zázemí a WC není nutné – nutno zajistit oddělené (neveřejné) WC pro prodejní personál (jež lze smluvně dohodnout s provozovateli WC v místě umístění obchodu).

Lokalita: Ideálně u velmi frekventovaného místa průchodu lidí. Zastávky MHD, ČSAD, ČD, přestupní stanice, obchodní centra, nemocnice, centra měst.

Inženýrské sítě: vodovod, kanalizace, elektro, slaboproud.

Požadavky na sítě: el. energie 230 V, cca 90 kWh/den, jistič 3x 32 A, odvětrávání – možnost vývodu odvětrávání (možnost toto vybudovat), slaboproud – telefonní přípojka.

Doba podnájmu: minimálně 3 roky s případnou opcí.

Zásobování: samostatný přístup pro zásobování, avšak může být za určitých podmínek řešen z prodejního prostoru.

Obvyklé vybavení: ohřev TUV, pokladní HW, skladové lednice, skladová mraznička, osvětlení provozovny, chladící vitrína, výrobník tep. nápojů, výrobník stud. nápojů, pracovní stůl chlazený, příruční lednice výroby, rozpékací pec, roleta – otevírá celou prodejní část (pult).

MOM_Caffee_Logo
MOMENTO CAFFE

Požadavky na prostor: nebytový prostor o výměře 40 m2 - 80 m2 (dle možného zázemí pro personál).

Lokalita: ideálně s velkou koncentrací lidí, nádraží, nemocnice, obchodní pasáže.

Inženýrské sítě: elektro, voda, kanalizace.

Požadavky na sítě: - elektro: příkon cca 15 kW, jištění 3x25A, voda:  denní spotřeba cca 0,169 m3, maximální roční spotřeba Qrok=50m3/rok, slaboproud: 1x telefonní linka (minimálně ADSL, 2 Mbit)

Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.

Zásobování: potřebný příjezd a přístup pro zásobování provozovny.

Odpadky: možnost využití kontejnerů na směsný a tříděný odpad s denním vývozem.

Loga: možnost umístění loga na provozovnu a do okolí.

Momento_RESTAURACE_logo
MOMENTO RESTAURACE

Požadavky na prostor: nebytový prostor o výměrách: cca 150 m2 pro zákazníky (sezení + wc) + cca 100 m2 zázemí pro přípravu pokrmů.

Lokalita: s velkou koncentrací lidí, nádraží, nemocnice, obchodní pasáže.

Inženýrské sítě: elektro, voda, kanalizace.

Požadavky na sítě: elektro: příkon cca 63 kW (bez TUV, topení, chlazení), jištění 3x80A, lapač tuků (dle lokality), voda: denní spotřeba cca 6m3, vzduchotechnika: Vp = Vo = cca 6000 m3/h, vytápění, chlazení

Doba podnájmu: minimálně 5 let s případnou opcí.

Zásobování: potřebný příjezd a přístup pro zásobování provozovny.

Odpadky: možnost využití kontejnerů na směsný a tříděný odpad s denním vývozem.

Loga: možnost umístění loga na provozovnu a do okolí.

 
 
 
 

Novinky

FOOD 5/2017 FOOD 5/2017

Květnové číslo časopisu F.O.O.D. je věnováno masu. Pozveme vás na první grilování na terase, naservírujeme vám pořádný steak, dřevorubecké menu a ukážeme vám, jak na jarní pečeni s bylinkami.

Čtěte více...
Více se o aktuálním dění dozvíte ZDE
 
 
 
 
úvodní strana / o společnosti / produktové stránky / dceřiné společnosti / reality / tiskový servis / kariéra / kontakty

Provozovatel: JLV, a.s., Chodovská 3, 141 00 Praha 4, Tel.: +420 271 003 111, E-mail: jlv@jlv.cz, URL: www.jlv.cz