Podzimní sezonní nabídka

Vychutnejte si podzim na palubě jídelních a bistro vozů Českých drah.

Nabídka jídelních vozů ČD je od dnešního dne inovována. Přibydou v ní nové sezónní pokrmy. Podzimní menu připravila v rámci projektu ČD Restaurant servisní společnost JLV ve spolupráci s Československým svazem kuchařů a při jeho sestavování se řídila i přáními cestujících. V menu nebudou chybět farmářské pokrmy, jejichž zařazením se JLV snaží podporovat regionální dodavatele a cestujícím nabízet maximální nutriční hodnoty a energetickou vyváženost.

Šéfkuchař ČD Restaurant Jiří Král pro nadcházející tři měsíce připravil:

• Zelnou polévku s klobásou
• Mladé kuřátko pečené na víně podávané se šťouchanými brambory, šunkou a žampiony
• Vepřová žebra na černém pivu s čerstvým křenem, hořčicí, papričkou a pečivem
• Caesar salát s vejcem, krutony, parmazánem a ančovičkovým dresinkem
• Domácí lívance s hruškovo-jablečnými povidly, cukrem a šlehačkou

Těšíme se na vás a nezapomeňte, že s námi cesta chutná… …Vaše JLV.
Více o podzimní nabídce najdete zde.

Další novinky najdete zde …

 
 
 
 

Novinky

Prázdninové číslo časopisu F.O.O.D. Prázdninové číslo časopisu F.O.O.D.

Nechte se zlákat letními prázdninami a upečte si ty nejlepší ovocné koláče. Zpracujte úrodu ze zahrady, ať už to budou třešně, cukety, rybíz nebo okurky.

Čtěte více...
Více se o aktuálním dění dozvíte ZDE
 
 
 
 
úvodní strana / o společnosti / produktové stránky / dceřiné společnosti / reality / tiskový servis / kariéra / kontakty

Provozovatel: JLV, a.s., Chodovská 3, 141 00 Praha 4, Tel.: +420 271 003 111, E-mail: jlv@jlv.cz, URL: www.jlv.cz