OBLASTNÍ MANAŽER GASTROPROVOZOVEN V PRAZE

Oblastní manažer gastroprovozoven

Klíčové odpovědnosti:

-          Řízení odbytových středisek, formulace strategie a její implementace

-          Definování produktového portfolia s ohledem na segmentaci cílových skupin

-          Řízení a správa projektů

-          Odpovědnost za dosažení stanovených ekonomických ukazatelů

-          Pravidelný reporting

-          Spolupráce se všemi interními i externími partnery

-          Neustálá optimalizace produktu a hledání nových řešení

-          Správa a aktualizace systémové dokumentace

-          Plnění legislativních povinností svěřenými středisky

-          Jednání a budování dobrých vztahů s klíčovými partnery

-          Sledování konkurenčních společností a konceptů

-          Zpracovávání analýz trhu a vyhledávání tržních příležitostí a inovací

Požadavky:

-          Minimálně ukončené SŠ obor – Hotelnictví, gastronomie, služby

-          Zkušenosti s problematikou kalkulací pokrmů

-          Pokročilá znalost gastronomické výroby

-          Předchozí zkušenosti s komplexním řízením více středisek  - minimálně 5 let

-          Silné komunikační a prezentační dovednosti

-          Zkušenosti s vedením většího týmů a jeho motivaci

-          Schopnost argumentace v týmu

-          Ovládání písemné korespondence

Osobnostní předpoklady:

-          Výrazná osobnost

-          Přesvědčivá argumentace

-          Entusiasmus

-          Časová flexibilita

-          Pozitivní přístup při řešení obtížných situací

Nabízíme:

-          Atraktivní, zajímavou a různorodou práci

-          Vysokou míru odpovědnosti

-          Dynamické prostředí

-          Motivační a transparentní finanční ohodnocení

-          Zaměstnanecké benefity

-          Mobilní telefon

Kontakt: Šárka Smolková, tel.: 724 133 048

 
 
 
 

Novinky

Prázdninové číslo časopisu F.O.O.D. Prázdninové číslo časopisu F.O.O.D.

Nechte se zlákat letními prázdninami a upečte si ty nejlepší ovocné koláče. Zpracujte úrodu ze zahrady, ať už to budou třešně, cukety, rybíz nebo okurky.

Čtěte více...
Více se o aktuálním dění dozvíte ZDE
 
 
 
 
úvodní strana / o společnosti / produktové stránky / dceřiné společnosti / reality / tiskový servis / kariéra / kontakty

Provozovatel: JLV, a.s., Chodovská 3, 141 00 Praha 4, Tel.: +420 271 003 111, E-mail: jlv@jlv.cz, URL: www.jlv.cz