Press releases of JLV, a.s. / Press about us

Press releases of JLV, a.s.

23.06.2015 – Letní pokrmy ve vozech ČD Restaurant budou lehké a vyvážené

V každém ročním období přicházejí kuchaři JLV s novou sezonní nabídkou pokrmů pro vozy ČD Restaurant. Využívají přitom zejména čerstvé, domácí suroviny. V létě to bude zelenina v nevšedních kombinacích s kvalitním masem. Nové recepty můžete vyzkoušet na palubě dálkových spojů Českých drah od 24. června… celá tisková zpráva.

………………………..

02.04.2015 - „HappyHours“ v modrých railjetech jsou delší, nižší ceny ode dneška platí mezi Prahou a Vídní

Modré railjety Českých drah mezi Prahou a Grazem nabízí zákazníkům nejen vysoký standard cestování, ale díky gastronomickým službám v bistrovozech šíří také dobré jméno poctivé české kuchyně. „Snažíme se nabízet vysokou kvalitu pokrmů za dobrou cenu. Právě proto jsme zavedli ve vybraných časech slevu HappyHours,“vysvětluje ředitel pro obchod a marketing akciové společnosti JLV Jan Valeš.„… celá tisková zpráva.

………………………..

18.09.2014 - Stravujte se zdravě i při cestování vlaky Českých drah

Zimní menu jídelních vozů a bistrovozů ve vlacích Českých drah navrhli šéfkuchaři Československého svazu kuchařů v Praze jako lehké a racionální s důrazem na zdravou a nízkokalorickou stravu. Navíc je nově u všech pokrmů uvedena jejich nutriční hodnota a obsah možných alergenů. Zákazníci se tak nemusejí sami pídit po hodnotách cukrů, tuků a bílkovin. Vyvážená a zdravá jídla ocení rodiče s dětmi i diabetici.

„… celá tisková zpráva.

………………………..

18.09.2014 – RESTAURAČNÍ VOZY LÁKAJÍ NA PODZIMNÍ MENU

Podzimní chutě a vůně proniknou od října do kuchyní jídelních vozů ve spojích Českých drah.

Šéfkuchař Jiří Král připravil pro zákazníky neodolatelnou nabídku kulinářských specialit s příchutí

zralých jablek, hrušek a perníku… celá tisková zpráva.

………………………..

06.09.2014 – NOVÉ ŠKOLICÍ CENTRUM PRO POSÁDKY JÍDELNÍCH VOZŮ JLV

Dlouholeté zkušenosti v oblasti zajišťování gastronomického servisu ve vlacích budou pracovníci

akciové společnosti JLV předávat svým kolegům v novém školicím centru, které firma ve svém

pražském sídle otevřela v září. Využívat ho bude především pro… celá tisková zpráva.

………………………..

14.06.2014 – ZÁKAZNÍCI JÍDELNÍCH VOZŮ VÍCE EXPERIMENTUJÍ, GULÁŠ 

VYTLAČUJÍ SEZÓNNÍ SPECIALITY

Gastronomické služby ve vlacích se v posledních letech výrazně mění. Lepší je kvalita

servisu i samotných pokrmů. Sezónní obměny menu motivují zákazníky k vyšší

spotřebě a hlavně k experimentování. Ve srovnání s loňským rokem tak stevardi JLV

za první pololetí roznesli o 15 % více hlavních jídel… celá tisková zpráva.

………………………..

23.03.2014 – KÁVA STARBUCKS JIŽ I V PENDOLINU

V posledním lednovém týdnu společnost JLV, a. s., provozující jídelní a lůžkové služby ve

vozech ČD, a.s., oficiálně potvrdila uzavření dohody o spolupráci s americkým kavárenským

řetězcem Starbucks. Cestující vlakových souprav SC Pendolino si tak během své cesty

budou moci vychutnat celosvětově proslulou kávu již v dubnu tohoto roku… celá tisková zpráva.

………………………..

03.07.2013 - Letní sezonní nabídka v ČD RESTAURANT

Vychutnejte si léto na palubě jídelních a bistro vozů Českých drah.

Jedněmi z významných osobností podílejících se na nabídce pokrmů v projektu ČD Restaurant jsou mistři šéfkuchaři Jiří Král a Jaroslav Sapík. Spolu s týmem spolupracovníků z Českého svazu kuchařů v Praze pro každou sezónu připravují nové, specifické menu. Letos si tak od 3. července mohou cestující na mezinárodních spojích, v D1 expresech a v SC Pendolino pochutnat například na delikatesách v podobě … celá tisková zpráva.

………………………..

03.04.2013 - Jarní chutě v ČD RESTAURANT

Před pár týdny se opět sešel tým kuchařů s šéfkuchařem ČD Restaurant Jiřím Králem (Československý svaz kuchařů v Praze), aby připravili cestujícím na mezinárodních spojích a v SC Pendolino nové, jarem podtržené pokrmy.

Jarní nabídka už od 3.4.2013 cestujícím ve spojích ČD, a.s. (jejím výhradním catererem je společnost JLV, a.s.)  tak přinese například: kuřecí stehno s jarní nádivkou ... celá tisková zpráva.

………………………..

21.02.2013 - Další PONT Market otevřen v Ústí nad Labem

Na prodejny PONT Market můžeme narazit zejména na významných vlakových nádražích po celé České republice, ale nejen tam. Svůj servis nabízí i v nemocnicích, business centrech nebo na UAN Praha-Florenc. Koncept tzv. convenience store s touto značkou se ukazuje jako velmi úspěšný. Zákazníci si k němu rychle našli cestu a třeba na zmíněných železničních stanicích doslova určují standard, který cestující v dnešní době ... celá tisková zpráva.

………………………..

31.01.2013 – Osvědčené stravovací a retailové služby skupiny JLV, a.s. jsou od 4. 2. 2013 přístupny v dalším významném zdravotnickém zařízení, tentokrát v samém centru Prahy.

Další rozšiřování konceptu řešení veřejných služeb v nemocnicích formou samoobslužného obchodu a restaurace odstartovala v těchto dnech společnost JLV, a.s., jejíž dceřinná společnost JPServis již 8 let úspěšně provozuje pod značkou Pont obdobnou prosperující jednotku ve FN Hradec Králové. „Na straně jedné kvalitní a atraktivní zboží od lízátka přes nejrůznější pochutiny, denní tisk až třeba po zubní kartáček nebo mýdlo, zkrátka vše to, co může potřebovat nejen pacient nebo návštěva, ale i zdravotnický personál, na straně druhé cenově dostupné … celá tisková zpráva.

………………………..

28.01.2013 – „Mňam Vlak“ tentokrát vyjede na jeden den do Brna a na dva dny do Olomouce.

Účastníci čtvrtého ročníku vyhlášeného Grand restaurant festivalu za gastronomií opět vyrazí i po železnici. Loňská novinka nazvaná „Mňam Vlak“ se letos navíc z jednoho spoje rozroste na spoje dva. Už v únoru tohoto roku zamíří speciální „Mňam Vlaky“ z Prahy do Olomouce a do Brna. Přes jejich rozdílné cíle cest ale gurmáni v obou spojích zažijí neopakovatelné chvíle s degustačním menu projektu ČD RESTAURANT a stanou se tak hosty oficiálního caterera ČD, a.s., akciové společnosti JLV… celá tisková zpráva.

………………………..

22.01.2013 – ONLINE objednávky v SC Pendolino

V pondělí 4. 2. 2013 nastává revoluce gastronomického servisu v nejrychlejších českých vlacích SC Pendolino. Výhradní caterer, společnost JLV, a.s., ve spolupráci s dopravcem zavádí novinku, která nemá na železnicích celé Evropy obdobu. Cestující si mohou objednat občerstvení prostřednictvím palubního portálu až na místo, aniž by chodili do bistrovozu nebo čekali na stevarda. Online objednávky plnohodnotných teplých pokrmů s odnosem … celá tisková zpráva.

………………………..

4.12.2012 – Společná tisková konference s ČD, a.s.

Cestující ve spojích Českých drah, kde servis v jídelních vozech, bistrovozech a bistrech již několik let zajišťuje JLV, a.s., v uplynulých 24 měsících zaregistrovali projekt „Nová gastronomie“. Od 10. prosince 2012, s příchodem nového jízdního řádu, se právě „Nová gastronomie“ mění na „ČD Restaurant“. Je to jasný důkaz ještě užšího propojení dopravce (ČD, a.s.) se svou výhradní catererovou servisní společností (JLV, a.s.). Nyní budou všechny aktivity kolem „chutí a vůní s nimi spojených“ vystupovat jednotně … celá tisková zpráva.

 
 
 
 

News

(Čeština) Sezónní nabídka ČD Restaurant – Do kraje slunce a vína (Čeština) Sezónní nabídka ČD Restaurant – Do kraje slunce a vína

(Čeština) Poslední letošní „regionální ochutnávka“ ČD Restaurant je spojena s návštěvou jihomoravského kraje.

Read more...
You can find more news HERE
 
 
 
 
JLV, a.s., Chodovska 3, 141 00 Praha 4, Tel.: +420 271 003 111, E-mail: jlv@jlv.cz, URL: www.jlv.cz