CATERINGOVÝ KOORDINÁTOR

Cateringový koordinátor bude komplexně organizovat přípravu a realizaci cateringových akcí. Předpokladem jsou dobré organizační schopnosti, schopnost rozdělování a kontrolování práce, proaktivní jednání pro zajištění spokojenosti klientů. Osoba na této pozici musí mít prokazatelné zkušenosti na obdobné pozici.

Požadavky:

Minimálně SŠ hotelová, gastronomická

Minimálně 3 roky praxe na obdobné pozici v oboru gastronomie a eventů

Komunikativní znalost Aj (slovem i písmem)

Dovednosti a schopnosti:

-          Dobré komunikativní schopnosti

-          Vynikající organizační schopnost

-          Silná osobnost

Znalost moderní gastronomie a trendů

Časová flexibilita

Asertivní jednání

Nabídka:

Systém zaměstnaneckých benefitů a možnosti vzdělávání

Motivující systém odměňování

Kontakt: Šárka Smolková, tel. 724 133 048

 
 
 
 

Novinky

VLAKEM ZA REGIONÁLNÍ KUCHYNÍ VLAKEM ZA REGIONÁLNÍ KUCHYNÍ

Sezónní nabídky ČD Restaurant se v letošním roce ponesou ve znamení regionální kuchyně – postupně budou představeny zajímavé regiony České republiky se zaměřením na jejich typickou gastronomii.

Čtěte více...
Více se o aktuálním dění dozvíte ZDE
 
 
 
 
úvodní strana / o společnosti / produktové stránky / dceřiné společnosti / reality / tiskový servis / kariéra / kontakty

Provozovatel: JLV, a.s., Chodovská 3, 141 00 Praha 4, Tel.: +420 271 003 111, E-mail: jlv@jlv.cz, URL: www.jlv.cz